Nove letalske povezave

Nove destinacije: iz Ljubljane v Atene in Varšavo, iz Zagreba v Prago in iz Dohe v Maputo (Mozambik)

Na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana napovedujejo prihod grškega letalskega prevoznika Aegean Airlines, ki bo od junija dvakrat tedensko (ob sredah in sobotah) povezoval Ljubljano in Atene

Na ljubljansko letališče se po skoraj desetih letih vrača poljski letalski prevoznik LOT, ki je marca vzpostavil povezavo med Ljubljano in Varšavo. Prestolnici bo povezoval šestkrat tedensko (vse dni, razen četrtka). Prevoznik je linijo ponovno uvedel z namenom postati prva izbira slovenskim potnikom za potovanja v Toronto, New York, Chicago in Peking.

Češki nacionalni prevoznik Czech Airlines se ponovno vrača v Zagreb (po štirih letih). V Prago bodo začeli leteti 27. aprila in sicer trikrat tedensko (ob ponedeljkih, četrtkih in sobotah). 

Od 27. marca naprej bo družba Qatar Airways trikrat tedensko letela (ob torkih, četrtkih in nedeljah) med Doho in Maputom, prestolnico Mozambika. Po uvedbi letov v Los Angeles in Ras Al Khaimah letos načrtujejo še  nove povezave z Adelajdo, Atlanto, Birminghamom, Bostonom, Sydneyjem in Erevanom v Armeniji.

 

 

Vir: Horizont, marec 2016 



Kontakti

IŠČEM PRAVO OSEBO ZA MOJ ODDIH

 

PODROČJA: 

- Slovenija

- izletništvo

- Mediteran

- Jadran

- smučanje

Tel: +386 1 320 74 47

maja@premiumtravel.si

---------------------------------

 

- poslovna potovanja

- kongresi, sejmi

- teambuildingi

- poročna potovanja 

- poroke v tujini

- individualna potovanja

- eksotične destinacije 

- ViP stranke

- golf in spa turizem 

Tel: + 386 1 320 74 48

ziva@premiumtravel.si