PRVI MAJ NA RABCU - za vas izbiramo Valamar Girandella Family hotel

»Mami, gremo še,« so najbolj pogoste besede otrok, ki zapuščajo ta raj za družine, prenovljen 2017.

Sodobno naselje Valamar Girandella Resort leži pribl. 1,5 km od središča mesta Rabac. Lepa prodnata plaža, ki se v objemu mediteranskega rastja spogleduje z modrino morja, je oddaljena pribl. 50 m.

Valamar Collection Girandella Resort je z letom 2017 v novi preobleki. V resortu boste našli tri vrste namestitve in spremljevalnih vsebin za tri različne tipe počitnic: družinske počitnice (Family hotel, Maro Suites), počitnice rezervirane samo za odrasle (Adults only) ali premium počitnice v vilah (V Level villas).

Prednosti: vsebine za družine; Maro Baby 0–3 let (soba za dojenčke, Baby Club, Baby Lounge), Maro Kids 3–7 in 7–12 let  (pijača za otroke v Maro Clubu, otroški vrt, plavalna šola, diskoteka, animacija …), ter Teens 12+ (igralnica, športne aktivnosti, večerna zabava …). Povprašajte na recepciji za storitev Dine Around in zamenjajte penzionsko večerjo za večerjo z izbranim menijem (30 % popust na hrano, pijača ni vključena) v restavraciji Black & Blue Steakhouse ali tratoriji La Pentola. Povprašajte tudi za brezplačna zamenjava večerje (pijača ni vključena) za žar na plaži (dvakrat tedensko) ali za večerjo v Sundance Beach Clubu.

Family hotel Girandella je s prepletom čarobnega okolja, pestro izbiro aktivnosti in prijaznim osebjem idealna destinacija za družine. Imate navihančke, ki potrebujejo igro, zabavo in animacijo? Tukaj bodo otroci uživali v dnevni zabavi z animatorji, ki se nadaljuje še v večer, ko bodo po minidisku ali drugih aktivnostih zaspali z nasmeškom. Z malčki naberite na družinski plaži bele kamenčke in se z njimi igrajte v naravni senci borovcev. Cela družina se bo razveselila velikega družinskega bazena, otroci pa se bodo fantastično zabavali v otroškem bazenu z vodnim toboganom in različnimi vodnimi efekti. Zvečer ne zamudite nastopov glasbenikov, plesnega programa ali kino projekcij na prostem.

Valamar Girandella Family hotel razpolaga s 94 udobnimi sobami in suitami. Vse so klimatizirane, v njih pa boste našli LCD TV in minibar, na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Samopostrežna show cooking restavracija Marblu s teraso, s katere se ponuja nepozaben razgled, je polna okusnih presenečenj. Na voljo je ločen otroški kotiček, kjer bodo otroci uživali s svojimi vrstniki. Ob večerji je vključena pijača iz šankomata (vino, pivo in brezalkoholne pijače).

 

Primer ponudbe v času prvomajskih počitnic:

Termin npr:     25.04.2020 - 03.05.2020

Nočitev:          3 

Število oseb:   2 odrasla + otrok od 2 in do dopolnjenega 13 leta

Tip sobe:        Superior soba, park stran

Obroki:           polpenzion z dodatki

Cena že od    371,00 € / družino

 

Za svoj termin pokličite +38613207447 ali pošljite povpraševanje na info@premiumtravel.si 



Kontakti

IŠČEM PRAVO OSEBO ZA MOJ ODDIH

 

PODROČJA: 

- Slovenija

- izletništvo

- Mediteran

- Jadran

- smučanje

Tel: +386 1 320 74 47

maja@premiumtravel.si

---------------------------------

 

- poslovna potovanja

- kongresi, sejmi

- teambuildingi

- poročna potovanja 

- poroke v tujini

- individualna potovanja

- eksotične destinacije 

- ViP stranke

- golf in spa turizem 

Tel: + 386 1 320 74 48

ziva@premiumtravel.si